1
dec
2017

Altijd al gedroomd van je eigen skwinkel? Er is geen betere locatie om deze op te starten dan in Sint-Katelijne-Waver! Je vindt er mooie handelspanden op de beste locaties, nog heel wat mogelijkheden inzake aanbod en je kan er rekenen op de ondersteuning en begeleiding van zowel de gemeentelijke diensten als die van skwinkel. Kortom, Sint-Katelijne-Waver heeft alle troeven in huis om van jouw droomskwinkel een succesverhaal te maken.

Gat in de markt
Herenkleding, parfum, juwelen, ... Nog meer dan genoeg mogelijkheden die een aanvulling op het actuele aanbod van skwinkels kunnen betekenen. Vul jij met jouw skwinkel straks het gat in de markt?

Geschikte panden
Ook wat geschikte winkelpanden betreft zijn er binnen onze dorpskernen enkele mooie opportuniteiten, telkens in de buurt van andere handelszaken die jouw activiteiten zullen versterken en vice versa.

Ondersteuning
In 2015 werd door de gemeente de VZW Winkelpromotie SintKatelijne-Waver (skwinkel) opgericht met als doel het handelsgebeuren te ondersteunen en te promoten. Ze steken ook graag een handje toe bij de opstart van jouw skwinkel!

Ben jij een starter? Ken jij een starter? Klaar om je eigen droomskwinkel te beginnen? Of ken je iemand die het van plan is? Stuur dan een email naar centrummanager@skwinkel.be voor de nodige info en ondersteuning.