31
jan
2018

Download de deelnemerslijst

Liefdevolle actie

Ook valentijn is een skwinkelmoment dat onze skwinkeliers niet onopgemerkt laten passeren. Met de liefdevolle belevingsactie 'skwinkel je valentijn' leggen ze skwinkelaars zoals jij vanaf 01/02/2018 tot en met 14/02/2018 extra in de watten zodat je het ook voor je valentijnsaankopen niet verder dan eigen gemeente hoeft te gaan zoeken.

We hebben een bo(o)n voor skwinkelaars

Tijdens de actieperiode ontvang je bij de deelnemende handelaars krasloten. Ieder kraslot biedt kans op een aankoopbon ter waarde van 5 tot 250euro. Er zijn in totaal voor meer dan 1.000euro aan aankoopbonnen te winnen die de winnaars kunnen besteden bij de aan de actie deelnemende handelaars.

Verleidelijke Facebook actie

Plaats voor 15/02/2018 een valentijnsbericht voor iemand waar jij een bo(o)n voor hebt op onze Facebookpagina en je ontvangt in een deelnemende skwinkel van jouw keuze een kraslot. Niet vergeten om de deelnemende handelaar in je bericht te vermelden of te taggen! Je kan er je kraslot vanaf 15/02/2018 ophalen. Betreft het een winnend lot dan kan je dit besteden bij een deelnemende handelaar van "skwinkel je valentijn".

Hartelijke sfeer

Om je helemaal in valentijnstemming te brengen wordt het straatbeeld tijdens de actieperiode opgeluisterd met hartelijke sfeerverlichting en vlaggen.

skwinkel je valentijn!